top of page

Grow Your Vision

Over Stichting Sterkinbeweging

istockphoto-1366797590-612x612.jpg
Bijstaan
istockphoto-1525803746-612x612.jpg
Verbinden
pexels-cliff-booth-4058379 (1).jpg
Faciliteren

SSIB

Achtergrond

Stichting SterkInBeweging wil echt helpen om de wereld mooier te maken. Vanaf het begin willen we iets goeds doen, vooral voor mensen met een beperking. We zetten ons in voor hun gezondheid en geluk.

We doen veel verschillende dingen om een groot verschil te maken en goede banden te maken met iedereen om ons heen. Doe met ons mee en help ons om het leven van veel mensen beter te maken.

DE STICHTING

Bij SterkInBeweging kijken we echt naar wat iemand nodig heeft en wat iemand kan. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en groepsactiviteiten die helpen bij bewegen, sociale contacten en hoe je je voelt. We werken samen met deskundigen en enthousiaste vrijwilligers om een plek te maken waar iedereen zich thuis en gewaardeerd voelt, en waar plezier voorop staat.

We willen een plek zijn waar iedereen met een beperking goede begeleiding en steun krijgt om zelfverzekerder en zelfredzamer te worden. We vinden dat iedereen moet kunnen meedoen, hoe je ook bent.

We kiezen, om te beginnen, speciaal voor mensen met Downsyndroom omdat we weten dat zij soms extra uitdagingen hebben. Dit kan gaan om moeite met bewegen, een lagere spierkracht of soms problemen met gewicht. Ook hebben ze soms meer tijd en een speciale aanpak nodig om echt te kunnen groeien.

Een Hart voor Downsyndroom: Onze Doelgroepkeuze

Para-athletes Doing Fist Bump_edited.png
pexels-cliff-booth-4057264.jpg

Naast het helpen met bewegen, vinden we het ook heel belangrijk om nieuwe contacten te maken en een groep te vormen. We houden vaak gezellige bijeenkomsten, workshops en evenementen waar iedereen die meedoet, de mensen die zorgen voor anderen en andere betrokkenen, elkaar kunnen zien, verhalen kunnen delen en van elkaar kunnen leren.

Bij SterkInBeweging denken we dat samenwerken superbelangrijk is. We werken veel samen met plaatselijke groepen, zorgplekken en gemeenschappen om allerlei diensten en kansen te bieden. Samen willen we het leven van mensen met beperkingen beter maken en zorgen dat iedereen mee kan doen.

Overwin obstakels, bereik je doelen zonder beperkingen!

Doelstelling

Ons doel is heel duidelijk: Iedereen is gelijk en iedereen kan meedoen! We willen dat mensen met beperkingen meer kunnen meedoen, zowel met bewegen als met vrienden maken, maar vooral ook zichzelf beter kunnen ontwikkelen in hun alledaagse taken. We werken eraan dat meer mensen begrijpen en weten over deze onderwerpen, zorgen voor goede programma's die passen bij wat iedereen nodig heeft, samenwerken met andere groepen en organisaties om nog meer te kunnen doen, en ervoor zorgen dat onze stichting goed blijft werken, ook met financieel. We zetten ons met hart en ziel in voor iedereen om ons heen.

Missie

Onze missie is om mensen met beperkingen te ondersteunen en te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken door middel van begeleiding. We bieden toegankelijke en inclusieve programma's, trainingen en evenementen die bijdragen aan hun fysieke, mentale en sociale welzijn.

Visie

Onze visie is een inclusieve samenleving waarin mensen met beperkingen de mogelijkheid hebben om actief deel te nemen binnen de maatschappij. We willen dat iedereen dezelfde kansen krijgt om zich sterk te voelen. Het maakt niet uit wat je niet kunt, we helpen elkaar om gezond en zelfredzaam te zijn.

Besteding van het vermogen

Bij Stichting SterkInBeweging helpen onze vrijwilligers en bestuursleden zonder betaling. Als ze kosten maken, kunnen we die teruggeven als het nodig en eerlijk is.

Onze directeur krijgt een normaal salaris, zoals afgesproken in de regels voor Sociaal Werk. Verder maakt de stichting ook gebruik van betaald personeel waar nodig. Het bestuur zorgt goed voor het geld van de stichting. We zorgen dat we genoeg geld hebben om ons werk te blijven doen en iedereen te helpen.

Rugby team

Team

7a170102-4211-4d92-9685-ed00e3eff39a_edited_edited_edited.jpg

Meet

WhatsApp Image 2023-08-18 at 13.48_edited.jpg

The

joseph-kort-300x300_edited.jpg

Team

1598970390518_edited.jpg

----->

Contact

Tarik Persad

info@stichtingsterkinbeweging

  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

AdobeStock_215046538_edited_edited_edited.jpg

Stichting SterkInBeweging

Onze missie is om beweging voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht hun beperkingen.
bottom of page