top of page

Meet the Team

Ontmoet ons fantastische team bij Stichting SterkInBeweging! We werken met veel liefde en inzet om iedereen te helpen gezonder en actiever te leven.

Ons team is een mix van verschillende professionals en experts die allemaal hetzelfde willen: jou inspireren om lekker te bewegen!

Tarik Persad
Mannelijke leeuwen

Tarik heeft SSIB (Stichting SterkInBeweging) opgericht en is de voorzitter. Hij zet zich in om mensen met beperkingen gezond te krijgen en houden. Hij wilt dat iedereen het beste uit zichzelf haalt!

Jaap Broeders
dolfijn-zee-marine-smart

Jaap is de penningmeester bij SSIB (Stichting SterkInBeweging). Hij zorgt voor al het geld en houdt onze stichting financieel gezond.

Joseph is de secretaris van SSIB (Stichting SterkInBeweging). Hij zorgt voor alle papierwerk en belangrijke documenten van onze organisatie.

Max de Graaf
Image by Jay Wennington

Max is de adviseur bij SSIB (Stichting SterkInBeweging). Hij geeft ons goede tips en helpt met plannen om onze doelen te bereiken.

Ons verhaal

Bij Stichting SterkInBeweging zijn vier enthousiaste mensen heel belangrijk. Ieder van hen heeft zijn eigen speciale talent en passie.

Ontmoet ons team:

🏆 Tarik - Hij is de oprichter en de voorzitter. Met zijn droom en doorzettingsvermogen heeft hij ons op weg geholpen in de wereld van bewegen, iedereen erbij horen, gezond zijn en positief denken.

Tarik heeft zijn Master diploma in Positieve Psychologie en ervaring in de Forensische Psychologie, wat hij combineert met zijn uitgebreide ervaring in de Zorgsector. Deze ervaring breidt hij uit naar zijn passie voor (vecht)sport (MMA, Boksen), fitness, voetbal en ga zo maar door. Daarnaast heeft hij ervaring met het krijgen van een gezonde levensstijl met voeding.

"Vanuit mijn persoonlijke ervaring heb ik, ondanks mijn beperking na mijn ongeluk, de kracht van bewegen benut en gebruik ik die om mensen om mij heen positief te beïnvloeden. Ik heb het geluk dat ik met enthousiasme mijn passies samen heb kunnen brengen in mijn stichting."

📝 Joseph - Onze zorgvuldige secretaris, die met zijn ervaring en aandacht voor detail ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

De senior van de groep, met ruim 14 jaar ervaring in de zorg met zijn Podotherapie van der Kaa ondernemingen en die ons met zijn wijsheid altijd op de juiste manier kan begeleiden. Door zijn lange ervaring kunnen wij ook bouwen op zijn skills die bijdragen aan een zekere volwassenheid op en in gebieden van bedrijfsvoering, netwerk en relaties.

💰 Jaap - De belangrijke man voor onze financiën, onze penningmeester, die altijd precies en verantwoordelijk ons geld beheert.

Jaap staat bekend om zijn strategische en financiële intelligentie. Door zijn ervaring die opgebouwd is binnen het grote advies- en interieurbedrijf Aarts & Co kan hij zijn financiële skills goed toepassen. Met zijn objectieve, rustige maar berekende blik op zaken is hij de perfecte aangewezen man. 

🧠 Max - De stralende adviseur, die met zijn grote kennis en ervaring onze plannen nog beter maakt.

Door Max zijn wereldwijde culturele ervaring is hij de perfecte adviseur. Met zijn inzichten en kritische vragen kan hij het uiterste uit ons halen. Buiten de stichting bevindt Max zich in verschillende continenten waar hij zich bezig houdt met het verbeteren van mensen hun fysieke en mentale belevingservaringen. Hierdoor heeft hij een ijzersterke mensenkennis wat goed toe te passen is binnen onze stichting.

Samen werken we hard en delen we onze passies om iets moois te doen in de wereld van bewegen, samenzijn en acceptatie. We willen mensen inspireren en kracht geven om alles uit zichzelf te halen.

We zetten ons vol in om iedereen erbij te laten horen, nieuwe ideeën in te brengen en kansen te maken voor iedereen. Bij Stichting SterkInBeweging geloven we in de kracht van samen. Onze verschillende talenten en ideeën maken samen een groot verschil.

 

Ons verhaal gaat over dromen, niet opgeven en liefde voor bewegen. We zijn blij dat we dit pad samen met jou bewandelen en samen de bewegingswereld mooier maken. Samen zijn we sterk en samen gaan we vooruit!

Welkom in onze bewegende wereld - Samen Sterk In Beweging!

Samenwerkingen

Verpleegkundig specialist, expertisegebied Downsyndroom
17987.png
test
test
test
Verpleegkundig specialist Prisma, expertisegebied Downsyndroom
bottom of page